Otroško pohištvo

otrosko pohistvo
Glavni sestavni del vsake otroške sobe je zagotovo otroško pohištvo. Če le imate možnost opremiti sobico samo za prihajajočega otroka vam priporočamo izbiro otroškega pohištva italijanskega proizvajalca Pali. Pali je svetovno priznano družinsko podjetje, ki se z zasnovo ter proizvodnjo otroškega pohištva ukvarja že skoraj celo stoletje.
Podjetje se je izoblikovalo iz množice lesno predelovalnih obratov v tem delu severne Italije, ki je znano predvsem po svoji tradicionalni izdelavi lesenih stolov. Iz roda v rod se predaja znanje in strast po izdelavi najboljših izdelkov, ki postavljajo merila ostalim proizvajalcem. Če pa je vpletena še ljubezen do otrok so izdelki lahko samo enkratni. Otroško pohištvo Pali pa to zagotovo je.

Lesene posteljice
Poglaviten del otroškega pohištva je zagotovo lesena posteljica. Lesena posteljica mora združevati uporabnost za starše in udobje za otroka. Za uporabnost je nujno, da se pri posteljici po višini nastavljata stranici, da ima možnost nastavljanja višine dna ter da jo je enostavno mogoče premakniti po stanovanju. Če pa ima posteljica tudi predal za posteljnino pa je še toliko bolje. Za udobje in varnost otroka pa je nujno, da ima posteljica odprtine manjše od 6 cm (kar zahtevajo tudi EU varnostni normativi), da je lesena posteljica povsem iz naravnih in neškodljivih materialov ter ima kvalitetno letveno dno.
Posteljice Pali imajo vse to zapakirano v nepremagljiv izgled ter izvrstno kvaliteto, katero so v podjetju dosegli z nenehnimi izboljšavami v vseh fazah izdelave. Od zasnove do izdelave.

Lesene previjalne mize
Drugi kos otroškega pohištva brez katerega ne smete biti je previjalna miza. Ta bo mamici in novorojenčku pričarala ogromno nepozabnih intimnih trenutkov, kjer se bo njuna vez še izdatno okrepila. Nepozabni bodo tudi spomini ob gledanju družinskih posnetkov čez leta. V previjalni mizi imate lahko shranjena vsa oblačila ter vse kar potrebujete za nego otroka v prvih mesecih. Ob previjanju vam bo vse pri roki in tudi otrok bo povsem na varnem. Pod samo previjalno blazino pa se skriva še banjica za kopanje otroka. Ta ima tudi izpustni sifon, da je tudi praznjenje banjice povsem enostavno. Najbolje pr teh previjalnih mizah pa je, da se kasneje preobrazijo v samostojen predalnik.

Omare in ostalo pohištvo
Da dokončno opremite otroško sobo pa potrebujte tudi nekaj omar, mizo in dodatke s katerimi otroška soba zaživi. Lahko celo izberete otroško posteljo, ki raste z otrokom. Ko otrok zraste se postelja prelevi v mladinsko posteljo, predalnike, pisalno mizo, omare ter stenske omare brez vrat.
Karkoli potrebujete to vam Pali od pohištva lahko ponudi. Za ugodno ponudbo s hitro dostavo pa se obrnite na otroško spletno trgovino Bimbo, kjer vam bo prijazno osebje pomagali pri izbiri.