Razmišljate o prenovi strehe?

Strehe po navadi imajo življenjsko dobo okrog 25 let. Seveda nekatere vzdržijo več, druge manj. Predvsem je odvisno od vremenskih vplivov, ki jih je streha doživela, saj so ti največji krivec za razpadanje strehe. Je pa vzdržljivost odvisna tudi od kvalitete materialov iz katerih je strehe narejena in od strokovnosti in spretnosti krovcev. Ker pa je krovstvo kar precej razširjena dejavnost, poskrbite da najdete le najboljše krovce, da vam bo lahko streha še dolgo služila.

Krovstvo Klemaks Gradnje bo poskrbela, da se bo vaša stara in dotrajana streha prelevila v varno in kakovostno streho, ki bo zagotovo presegla povprečno življenjsko dobo streh. Za to bodo poskrbeli tako vrhunski in kakovostni materiali priznanih tujih in domačih proizvajalcev, kot tudi izkušeni in usposobljeni krovci, ki imajo dolgoletne izkušnje na tem področju in jih ne more nič presenetiti. Obenem pa znajo zelo dobro prisluhniti vašim željam in potrebam in te kar se da učinkovito uresničiti, tako da so še vedno v okvirih finančnega plana.

Prekrivajo in obnavljajo vse vrste streh individualnih in večstanovanjskih objektov. Krovstvo Klemaks za vas opravi obnovo tako ostrešja, sekundarne kritine, kot tudi seveda strešne kritine. Ostrešje poskrbi za nosilnost celotne strehe. Lahko so bolj ali manj čvrste. Sekundarna kritina je rezervna kritina, ki poskrbi za zračnost in onemogoča vdor padavin in strešnega kondenzata do ostrešja. Strešna kritina pa je to kar vidimo od zunaj, je najpomembnejši del strehe in zato tudi najzahtevnejši. Krovstvo Klemaks bo poskrbelo, da bo vaša streha tudi varna, primernega videza in cenovno ugodna. Vse to so bistvene lastnosti, ki jih večina strank zahteva in na koncu tudi dobi.

Najpogostejši materiali, ki se uporabljajo, so opečni strešniki, betonska in vlakno-cementna kritina, tegona in strešna lepenka, kritine in fasade iz pocinkane ali jeklene pločevine in ravne strehe ter zelene strehe. Za kaj se boste odločili je na vas.