Prehransko društvo Blog

Tekalna steza Proform 6.0 RT

| 0 comments

Upamo si trditi, da vsi modeli stez ProForm zadovoljijo uporabnike. Kako pa se je odrezala tekalna steza ProForm 6.0 RT? Preberite dalje…
Tako kot vsi ostali modeli, tudi tekalna steza ProForm 6.0 RT ni pustila na cedilu, tako s svojim dizajnom, kot tudi s karakteristikami katere ima. Poleg vsega pa ima tudi ceno dostopno širši publiki, kar jo zagotovo naredi še bolj popularno. Funkcije, ki jih ta model vsebuje, dokazano zadovoljijo tudi profesionalne tekače, zato ni dvoma, da ne bi ustrezala tudi zgolj za rekreacijo. Tekalna steza izstopa predvsem po dizajnu, ki zagotavlja maksimalno varnost med samo vadbo, po raznolikih predhodno nastavljenih programih vadbe in po efektivnem spremljanju podatkov med samo vadbo in po njej. Povrhu vsega pa jo je mogoče potisniti praktično kamorkoli, saj ne zavzame veliko prostora.
Motor
Tekalna steza ima vzdržljiv Mach-Z motor, moči 2.0 CHP. Motor je dovolj vzdržljiv za izvajanje tako intenzivnih, kot tudi bolj vzdržljivih vadb. Med samo vadbo lahko kadarkoli spremenite tudi hitrost in naklon, ko se pojavi potreba po tem. Motor ima tudi lasten sistem ohlajevanja, kar ga dela še bolj vzdržljivega.
Hitrost in naklon
V tem primeru je mogoče nastaviti najvišjo hitrost vse do 10 mph, je pa poleg tega možen tudi naklon vse do 10%. Kombinacija obeh bo zagotovo vašo vadbo naredila še bolj intenzivno ter naporno.
Ostale funkcije
V sistemu je že predhodno nastavljenih 8 programov za vadbo, katere je oblikoval osebni trener in s pomočjo katerih boste zagotovo dosegli želen rezultat. Med samo vadbo pa imate tudi na ročkah posebne senzorje s pomočjo katerih boste lahko spremljali vaš srčni utrip in temu primerno prilagajali tudi vadbo. Vse skupaj boste lahko nastavljali in spremljali preko LCD zaslona.
In še in še bi lahko pisali, saj ima tekalna steza ProForm 6.0 RT kar nekaj »materiala« za pisanje. Najbolje bo, da jo preizkusite in se o vsem prepričate tudi sami, kaj pravite?

Leave a Reply

Required fields are marked *.