Zagotovite si senco!

Poletje je tu in z njim tudi sonce. Prišel je čas piknikov, čas ko bomo sosede, sorodnike in prijatelje povabili na našo teraso, da nekaj prigriznejo z nami in se malce poveselijo. Ker je sonce poleti kar moteč dejavnik pri druženju na prostem, vam predstavljamo odlično rešitev, kako se obvarovati pred žarki – tende.

Teh se v večini poslužujejo gostinski lokali. Tiste največje se raztezajo čez vrt z mizami in stoli, kjer lahko gostje v miru v senci spijejo in pojedo, kar so naročili. No prav tako, kot to storijo lokali, si lahko to res enostavno in praktično rešitev, ki bo res naredila druženje veliko bolj prijetno, omislite tudi vi doma.

Zakaj bi se matrali s postavljanjem sončnih dežnikov, ki so včasih prava znanost za postavit. Povrh vsega, pa jih je treba še neprestano premikati, saj sonce tako hitro potuje. Tudi ob neurju vam bo tenda veliko bolje služila, saj je ta veliko bolj stabilna in nudi večjo zaščito, kot pa raznorazni senčniki, ponjave ali vrtni baldahini.
Na trgu najdemo veliko različnih proizvajalcev. Tiste najkvalitetnejše nam lahko služijo kar nekaj let, če zanjo lepo skrbimo in uporabljamo previdno. Niso tudi vse tende za vsako situacijo. Če je prostor, kjer bi jo želeli namestiti velikokrat izpostavljen vremenskim vplivom, potem je najbolj kupiti kasetne tende. Te pridejo največkrat v poštev, če nad njimi nimamo nadstreška.

Velikokrat si zaželimo na našem vrtu malce zasebnosti in si ne želimo radovednih pogledov naših sosedov. Prav zato obstajajo tudi stranske tende. Poleg tega, da boste ohranili svojo privatnost, vam bodo te nudile tudi zaščito pred vetrom, kot tudi poznim popoldanskim soncem.

Prednost je tudi njihov eleganten in prefinjen videz. Barvo tkanine in tudi same konstrukcije lahko prilagodimo svojim željam, tako da se bodo ujemale z videzom naše hiše. Na voljo so pa tudi steklene različice, ki so namenjeno predvsem celoletni zaščiti.